ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Середа, 10 липня 2024 15:00

У Києвi через росiйську ракетну атаку пошкоджено офiс девелоперу

Внаслiдок повторного терористичного ракетного удару росiйської федерацiї по столицi України 8 липня пошкоджень зазнав бiзнес-центр, в якому розташований офiс девелоперської групи компанiй DIM. Спiвробiтники перебували на момент вибуху в укриттi, усi вони живi та не ушкодженi. Про це повiдомили в прес-службi девелопера.

Однак зовсiм без жертв, на жаль, не обiйшлось. Вибух, який пролунав в Днiпровському районi, забрав життя чотирьох осiб, ще три травмованi. В бiзнес-центрi, окрiм групи компанiй DIM, розташований також медичний центр та офiси iнших компанiй.
"Внаслiдок падiння уламкiв потрощено фасад, вибуховою хвилею повиносило вiкна, уламками будiвлi потрощило автiвки, припаркованi поруч. Але все це можна вiдновити, а ось людей, на жаль, нiхто не поверне. Саме тому ми маємо вже зараз думати над розгалуженою системою цивiльних укриттiв, якi могли б рятувати все бiльше життiв українцiв, поки ворог бiля наших кордонiв. Гадаю, це завдання абсолютно для всiх - i для держави, i для проектантiв, i для будiвельних компанiй, i для громадянського суспiльства. Немає легких рiшень, але оптимальне має бути знайдене якнайшвидше", - прокоментував подiї спiвзасновник та керуючий партнер групи компанiй DIM Олександр Насiковський.
За його словами, в момент вибуху всi спiвробiтники та члени його родини, якi працюють в компанiї, на щастя, не iгнорували сигнали повiтряної тривоги, скориставшись укриттям, що є в будiвлi, завдяки чому вдалось уникнути бiльшої кiлькостi жертв та постраждалих.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, у компанiї вважають, що подiбнi пiдступнi удари в години пiк по цивiльних об'єктах - дитячих лiкарнях та медичних центрах зокрема - нiщо iнше, як спроба деморалiзувати українцiв та пiдiрвати їхнiй бойовий дух.
"Київ, Кривий Рiг, Днiпро, Слов'янськ, Краматорськ. Понад 40 ракет рiзного типу й одне єдине бажання усiєї країни: свiт має об'єднатись i зупинити це абсолютне зло. Україна має перемогти. Дякуємо ПС ЗСУ та усiм нашим захисникам i захисницям, якi наближають цей день. Ми ж у тилу продовжуватимемо робити все вiд нас залежне, щоб допомагати наближати цей день. Працювати, будувати, донатити, пiдтримувати вiйськових", - резюмував Насiковський.

Прочитано 140 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: