ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Неділя, 14 липня 2024 12:00

У Києвi обстежать пошкоджений росiйською ракетою житловий будинок

Мер Києва Вiталiй Кличко оглянув житловий будинок на Сирцi в Шевченкiвському районi, куди 8 липня влучила росiйська ракета. У будинку один пiд'їзд повнiстю знищений i суттєво пошкодженi iншi пiд'їзди та поруч розташованi будiвлi. Зокрема, й примiщення школи №28.

"Розпочала працювати спецiальна комiсiя, створена мiстом, яка обстежує пошкоджений 8 липня росiйською ракетою житловий будинок на Сирцi. Сьогоднi провели нараду на мiсцi. За 2 тижнi фахiвцi мають зробити технiчнi висновки щодо можливостi вiдновлення будинку, де зруйнований пiд'їзд та загинули 13 людей, iз них 5 дiтей. Це найбiльша кiлькiсть вбитих росiєю людей в одному житловому будинку в столицi вiд початку широкомасштабної вiйни", - наголосив Вiталiй Кличко.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, мер столицi зазначив, що вiдселеним мешканцям цього та сусiднього будинкiв (це загалом близько 100 людей) вiд мiста надається вся необхiдна допомога.
"Людям, якi звернулися, що потребують, куди переїхати, столична влада допомогла з тимчасовим поселенням. I наразi уточнюються списки мешканцiв, якi також потребують вiдселення. Люди звертаються в оперативнi штаби, якi працюють в районах столицi", - розповiв Вiталiй Кличко.

Прочитано 103 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: