ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Неділя, 14 липня 2024 13:00

Respublika Park потурбувався про безперебiйну роботу

ТРЦ Respublika Park, найбiльший торгово-розважальний центр України, продовжує масштабнi iнвестицiї в альтернативнi системи електропостачання для безперебiйної роботи ТРЦ пiд час вiдключень вiд централiзованого енергопостачання.

CEO ТРЦ Юлiя Щаслива розповiла Property Times, що минулого року було витрачено понад $1 млн. на придбання потужних генераторiв.
"Щомiсяця ми видiляємо сотнi тисяч гривень на обслуговування обладнання та паливо. Цi витрати - наша iнвестицiя у стабiльну роботу ТРЦ та комфорт гостей", - зазначила Юлiя Щаслива.
Завдяки цим заходам ТРЦ забезпечує роботу всiх магазинiв, закладiв харчування та розважальних зон навiть пiд час вiдключень електроенергiї. Створено запаси палива та розроблено план дiй у випадку надзвичайних ситуацiй.
Окрiм забезпечення енергетичної альтернативи систем електропостачання для безперебiйної роботи, ТРЦ також iнвестує у розвиток iнфраструктури для електромобiлiв. У спiвпрацi зi свiтовим брендом встановлено 29 зарядних станцiй для електромобiлiв.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, на станцiях потужнiстю 22 кВт/год. вартiсть 1 кВт складає 12,48 грн., а на станцiях потужнiстю 60 кВт/год. - 14,98 грн. Пiд час вiдключень вiд централiзованого електропостачання заряднi станцiї на помаранчевому паркiнгу поряд з "Сiльпо" працюють вiд генераторiв ТРЦ.
Юлiя Щаслива пiдкреслила, що ТРЦ Respublika Park продовжуватиме iнвестувати в альтернативнi системи електропостачання та розвиток iнфраструктури.
"Наша мета - залишатися надiйним та комфортним мiсцем для шопiнгу та вiдпочинку киян за будь-яких обставин. Ми вiримо в перемогу України та готуємося до активної участi у вiдновленнi економiки пiсля вiйни", - пiдсумувала вона.

Прочитано 151 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: