ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Середа, 24 липня 2024 12:00

Шляхопровiд бiля станцiї метро "Дарниця" реконструюють

КК "Київавтодор" оголосила тендер на проведення робiт з реконструкцiї шляхопроводу на перетинi вул. Будiвельникiв iз Броварським проспектом i Святошино-Броварською лiнiєю метрополiтену бiля станцiї метро "Дарниця". Про це повiдомляє комунальна корпорацiя.

Пiдприємство звертає увагу, що цей шляхопровiд введений в експлуатацiю в 1963 р. та з того моменту жодного разу капiтально не ремонтувався. У 2021 р. пiсля спецiального обстеження технiчний стан шляхопроводу було визначено як непрацездатний, а його залишковий ресурс - вичерпаним.
Ремонт аварiйного шляхопроводу є нагальним: там необхiдно замiнити зношене дорожнє покриття та гiдроiзоляцiю мостового полотна. Також заплановано усунути пошкодженi конструкцiї деформацiйних швiв i привести до належного стану залiзобетоннi дiлянки прогонових будов та опор.
Окрiм цього, на об'єктi встановлять нове перильне i бар'єрне огородження, замiнять опори освiтлення, облаштують тротуари фiгурними елементами мощення та влаштують велодорiжки.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, пiд час реконструкцiї заплановано й низку робiт для збiльшення пропускної спроможностi транспортної розв'язки, що створить належнi умови для надiйного та комфортного пересування всiх учасникiв дорожнього руху.
Як наголошує "Київавтодор", усi роботи передбачено з урахуванням принципiв безбар'єрностi - для безперешкодного доступу для людей з iнвалiднiстю та маломобiльних груп населення.
Ремонт розпочнуть орiєнтовно на початку вересня. На перiод реконструкцiї рух автотранспорту шляхопроводом буде закритий i здiйснюватиметься за тимчасовою схемою органiзацiї дорожнього руху.
Прийом пропозицiй триватиме до 7 серпня.

Прочитано 24 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: