ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Субота, 03 серпня 2024 10:00

Службу вiдновлення досi не реставрувала мiст Патона

Мiська влада звернулася до уряду з вимогою вжити заходiв iз реставрацiї з пристосуванням мосту iм. Є. О. Патона через Днiпро та пiдходiв до нього для уникнення аварiйних ситуацiй. Вiдповiдний лист пiдписав мер Києва Вiталiй Кличко.

За наполяганням уряду та Мiнiстерства розвитку громад, територiй та iнфраструктури мiсто передало мiст Патона для ремонту у проєкт "Велике будiвництво".
Постановою Кабмiну №1271 замовником цих робiт визначено Службу вiдновлення та розвитку iнфраструктури у Київськiй областi. У сiчнi 2023 р. розпорядженням КМВА комунальна корпорацiя "Київавтодор" передала функцiї замовника з виконання робiт з реставрацiї службi.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, столична адмiнiстрацiя неодноразово зверталася до Мiнiстерства розвитку громад, територiй та iнфраструктури та Державного агентства вiдновлення та розвитку iнфраструктури у Київськiй областi з проханням невiдкладно вжити заходiв iз реставрацiї цього мосту, оскiльки вiн має стратегiчне значення для Києва. Однак протягом двох рокiв жодних робiт для полiпшення стану споруди не проведено.
Разом iз тим, фахiвцi мiського комунального пiдприємства "Київавтошляхмiст" увесь цей час проводять цiлодобовий монiторинг технiчного стану споруди, постiйно виконують комплекс робiт з її експлуатацiйного утримання.

Прочитано 18 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: