ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 05 серпня 2024 14:00

Пам'яткоохоронцi допоможуть захистити об'єкти культурної спадщини столицi

Над рiшеннями про захист об'єктiв культурної спадщини столицi працюватимуть разом з пам'яткоохоронцями. Про це повiдомила заступниця голови КМДА Ганна Старостенко на своїй сторiнцi у Facebook за результатами зустрiчi з Дмитром Перовим.

"Зустрiлась з органiзатором щосуботнiх мiтингiв Дмитром Перовим. Обговорили низку питань щодо охорони культурної спадщини. Запропонувала йому долучитись до роботи мiста над рiшеннями про захист об'єктiв культурної спадщини в Києвi. Один з них - щодо захисту 100-рiчних будинкiв - наразi проходить громадське обговорення", - сказала Ганна Старостенко.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, Дмитру Перову також запропонували долучитись до напрацювання механiзмiв покращення пам'яткоохоронної дiяльностi. Дмитро дав попередню згоду.
"Також зазначила Дмитру, що дуже дивним виглядає, коли пам'яткоохоронцi на акцiї пiд будiвлею Департаменту охорони культурної спадщини паплюжать фасад його будiвлi, що є пам'яткою архiтектури та має охоронний статус", - пiдкреслила заступниця голови КМДА.

Прочитано 18 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: