ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Субота, 10 серпня 2024 11:00

Озеро Синє знову спробують вiдновити

КП "Плесо" оголошує новий тендер на проведення робiт iз розчистки озера Синє. Пiсля визначення переможця та пiдписання договору розпочнуться роботи з ревiталiзацiї водойми. Про це повiдомив генеральний директор КП "Плесо" Вячеслав Савицький.

"Ми запрошуємо квалiфiкованi компанiї взяти участь у новому тендерi, який передбачає виконання робiт iз вiдновлення екосистеми озера Синє. Сподiваємося на активну участь вiдповiдальних компанiй, здатних якiсно виконати роботи згiдно з усiма вимогами", - наголошує Вячеслав Савицький.
За його словами, першочерговий прiоритет - порятунок озера за рахунок його розчистки. Решту робiт, якi передбачають благоустрiй територiї довкола водойми, виконають за бiльш сприятливої економiчної ситуацiї в мiстi.
Проєктними рiшеннями передбачається розчистити озеро для розкриття грунтових джерел. Це, своєю чергою, спричинить додаткове наповнення та покращить екологiчний стан водойми. Крiм того, планується розчистити з'єднувальну протоку та об'єднати озеро в кiльце для вирiвнювання рiвнiв води й запобiгання застою.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, попереднi спроби визначення пiдрядника через процедуру вiдкритих торгiв, якi проводилися п'ять разiв, не дали результату через рiзнi причини. Зокрема, це сталося через невiдповiднiсть поданих документiв i перевищення бюджетних лiмiтiв пропозицiями учасникiв.

Прочитано 21 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: