ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 22 серпня 2024 10:00

Реконструкцiя транспортної розв'язки на Оболонi вийшла на завершальний етап

Мер Києва Вiталiй Кличко у своєму Telegram-каналi опублiкував вiдео, в якому показав, як триває завершальний етап робiт iз реконструкцiї транспортної розв'язки на Оболонi та ремонт дiлянки дороги бiля неї, на вулицi Богатирськiй. Вiдкрити рух зi з'їздами та заїздами на новий шляхопровiд, проїзд яким вiдкрили в травнi, планують до кiнця лiта.

"Завершуємо основний комплекс робiт iз реконструкцiї транспортної розв'язки на Оболонi. Вiдкрити рух зi з'їздами та заїздами на новий шляхопровiд плануємо до кiнця лiта. Невдовзi завершимо й всi роботи з благоустрою територiї. Проїзд шляхопроводом - вулицею Полярною через Богатирську - вiдкрили в травнi. Наразi вже влаштували зїзди та заїзди транспортної розв'язки, тротуари та велодорiжки. Встановили зовнiшнє освiтлення, перильну та бар'єрну огорожi, перевлаштували iнженернi мережi. Збудували й пiдземний пiшохiдний перехiд iз пандусами для маломобiльних груп населення. Врахованi всi вимоги щодо iнклюзивностi. Реконструкцiя цiєї розв'язки збiльшить пропускну спроможнiсть транспортного вузла й зменшить затори в цiй частинi Оболонi", - пiдкреслив Вiталiй Кличко.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, триває i ремонт дiлянки проїжджої частини на вулицi Богатирськiй. Влаштовують дорожнє полотно (розширюють проїжджу частину), облаштовують тротуари та велодорiжки, встановлюють опори освiтлення. А також перевлаштовують iнженернi мережi.

Прочитано 20 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: