ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 23 серпня 2024 10:00

Рух поїздiв мiж станцiями метро "Демiївська" - "Либiдська" поновлять на початку осенi

Мер Києва Вiталiй Кличко у своєму Telegram-каналi опублiкував вiдео, в якому показав, як триває завершальний етап вiдновлювальних робiт на перегонi мiж станцiями метро "Демiївська" - "Либiдська". Фахiвцi вже завершили роботи з будiвництва нової дiлянки тунелю довжиною 27 метрiв i розпочали засипати котлован грунтом. Поновити рух поїздiв на дiлянцi планують на початку осенi.

"На завершальному етапi вiдновлювальнi роботи на перегонi мiж станцiями метро "Демiївська" - "Либiдська". Сьогоднi розпочали засипати котлован грунтом. Перед цим навколо оновленої дiлянки тунелю котлован залили спецiальною цементною сумiшшю та майже демонтували три рiвнi його крiплень. Невдовзi виконають роботи з благоустрою територiї на мiсцi будмайданчику. Вiдновлювальнi роботи тривають цiлодобово. Напередоднi фахiвцi завершили роботи з будiвництва нової дiлянки тунелю довжиною 27 метрiв. Також посилили дiлянки, що прилягають до неї з обох сторiн (загальною довжиною понад 50 метрiв). Наразi завершують роботи з укладання нового рейкового полотна. У тунелi вiдновлюють усi необхiднi кабельнi мережi та монтують контактну рейку, через яку подається напруга", - повiдомив Вiталiй Кличко.
Вiн пiдкреслив, що перед повноцiнним вiдновленням руху здiйснять пробнi пуски поїздiв, а також ретельну перевiрку всiх систем безпеки руху.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, столична влада робить все, щоб поновити рух поїздiв на дiлянцi на початку осенi.

Прочитано 20 разів

Детальніше в цій категорії: « Вакантнiсть київських ТРЦ може вирости

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: