ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 02 вересня 2024 12:00

На Оболонi вiдкрили рух з'їздами та заїздами на новий шляхопровiд

Мер Києва Вiталiй Кличко вiдкрив рух з'їздами та заїздами на новий шляхопровiд на Оболонi - на перетинi вулиць Полярної та Богатирської. Транспорт вже рухається повноцiнною новою розв'язкою. Про це Вiталiй Кличко повiдомив у своєму Telegram-каналi.

"Сьогоднi вiдкрили рух з'їздами та заїздами на новий шляхопровiд на перетинi вулиць Полярної та Богатирської. Проїзд зведеним шляхопроводом, нагадаю, був можливим з травня. Вiдсьогоднi автотранспорт та тролейбуси рухаються вже повноцiнною новою розв'язкою, яку ми обiцяли завершити до осенi, i зробили це! На об'єктi влаштували п'ятипрогонову естакаду, з'їзди та заїзди транспортної розв'язки, тротуари та велодорiжки. Встановили зовнiшнє освiтлення, переклали iнженернi мережi. Збудували й пiдземний пiшохiдний перехiд з пандусами для маломобiльних груп населення. Врахованi всi вимоги щодо iнклюзивностi. Невдовзi завершать усi роботи з благоустрою територiї. Ця розв'язка збiльшить пропускну спроможнiсть транспортного вузла й зменшить затори в цiй частинi Оболонi. Також покращить безпеку руху та екологiчну ситуацiю. Тобто ми створили ще один об'єкт європейського рiвня", - наголосив Вiталiй Кличко.
Вiн також повiдомив, що триває ремонт дiлянки проїжджої частини на вулицi Богатирськiй та мiсцевих проїздiв. Там влаштовують дорожнє полотно, облаштовують тротуари та велодорiжки, встановлюють опори освiтлення, оновлюють iнженернi мережi.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, також завершили роботи з асфальтування та вiдкрили рух в обидва боки ще одним оновленим об'єктом - дiлянкою Великої Кiльцевої вiд Жулянського шляхопроводу до повороту в мiсто Вишневе. Її протяжнiсть - понад 1,5 км. Роботи там розпочали у вереснi 2023 р. Рух для транспорту вже вiдкрили. Благоустрiй територiї поруч завершать невдовзi.

Прочитано 21 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: