ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Вівторок, 10 вересня 2024 10:00

Пiдготовчi роботи з вiдновлення озера Синє розпочнуться найближчим часом

9 вересня комунальне пiдприємство "Плесо" завершило процес тендерного вiдбору пiдрядної органiзацiї та пiдписало договiр на виконання робiт з вiдновлення озера Синє. Про це повiдомляє генеральний директор КП "Плесо" Вячеслав Савицький.

"Найближчим часом пiдрядна органiзацiя разом iз нашими спецiалiстами розробить i представить громадi проєкт виконання робiт. За його результатами обговорять основнi алгоритми подальших дiй, що виконуватимуться пiд час вiдновлення озера", - зазначив Вячеслав Савицький.
За його словами, основнi роботи включатимуть розчистку водойми, очищення вiд мулу дна озера, влаштування з'єднувальних проток. Вiн пiдкреслив, що першим етапом виконають роботи з ревiталiзацiї водойми, а саме розчистку та вiдновлення озера, що дасть змогу повернути життя водойми.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, актуальна iнформацiя про хiд виконання робiт та вся додатковi данi опублiкують на сайтi пiдприємства та офiцiйних сторiнках КП "Плесо" в соцiальних мережах.
Комунальне пiдприємство нагадує, що попереднi спроби визначення пiдрядника через процедуру вiдкритих торгiв, якi проводилися п'ять разiв, не дали результату через рiзнi причини. Зокрема, це сталося через невiдповiднiсть поданих документiв i перевищення бюджетних лiмiтiв пропозицiями учасникiв.

Прочитано 19 разів

Детальніше в цій категорії: « З водою у Києвi все гаразд

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: