ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 16 вересня 2024 11:00

У Києвi пройде осiннiй двомiсячник iз благоустрою

16 вересня у столицi розпочинається щорiчний осiннiй двомiсячник iз благоустрою та озеленення мiста. Комплекс заходiв триватиме до 15 листопада i охопить усi райони Києва. Про це повiдомляє Департамент територiального контролю мiста Києва.

У межах двомiсячника кожен район отримає перелiк локацiй, якi найбiльше потребують проведення там робiт. Серед акцентiв - усунення паркувань на зелених зонах, приведення до ладу прибудинкових територiй та лiквiдацiя стихiйних смiттєзвалищ.
"Ми плануємо за цi два мiсяцi виявити найнагальнiшi проблеми в кожному районi iндивiдуально, i не лише їх зафiксувати, а насамперед вирiшити. Процес трансформацiї - нелегкий i тривалий, однак крок за кроком ми робимо Київ комфортнiшим", - зазначив директор Департаменту Михайло Будiлов.
Виконання заходiв осiннього двомiсячника районними держадмiнiстрацiями оцiнюватимуть за 12 критерiями. Насамперед враховуватимуть лiквiдацiю стихiйної торгiвлi, очищення будинкiв культурної спадщини та iсторичних будiвель вiд графiтi, а також врахують ефективнiсть реагування на звернення до Контактного центру мiста Києва 1551 у рiзних категорiях.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, у межах двомiсячника вiдбудеться загальномiська толока, до якої долучаться представники бiзнесу, громадськi органiзацiї та мешканцi столицi. Про дати, розташування й деталi проведення мiсто iнформуватиме окремо.

Прочитано 44 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: