ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 27 вересня 2024 10:00

На вулицi Тулузи вiдремонтували магiстральний трубопровiд

"Київтеплоенерго" продовжує пiдготовку тепломереж до наступного опалювального сезону. Так, на вулицi Тулузи, що в Святошинському районi столицi, фахiвцi замiнили зношену дiлянку трубопроводу.

Як повiдомляє комунальне пiдприємство, вiд роботи магiстральної тепломережi дiаметром 700 мм залежить теплопостачання всього мiкрорайону на Борщагiвцi.
Тепломережа введена в експлуатацiю у 1981 р. та пропрацювала вже понад 40 рокiв. Перiодично тут виявляли пошкодження, якi спричиняли перебої в теплопостачаннi. Щоб мiнiмiзувати вiдключення тепла взимку, аварiйна бригада "Київтеплоенерго" замiнила частину пошкодженого трубопроводу. Мiж двома теплокамерами проклали нову сталеву трубу, виконали її утеплення та гiдроiзоляцiю.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, технологiчне перемикання дозволило не призупиняти послугу постачання гарячої води клiєнтам пiд час виконання робiт.
Завдяки ремонту тепломережi пiдвищиться надiйнiсть теплопостачання для 100 багатоповерхiвок, 16 закладiв соцiальної сфери та 12 вiдомств.

Прочитано 22 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: