ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Субота, 12 жовтня 2024 10:00

У Києвi перевiряють якiсне виконання звернень киян i впорядкування проблемних територiй

У межах цьогорiчного осiннього двомiсячника з благоустрою, що триватиме до 16 листопада, запланована низка заходiв, i райони рейтингуватимуться саме на основi їх виконання. Фокус буде зосереджений на виконаннi звернень киян, зокрема тих, якi надходять до Контактного центру мiста Києва 1551. Про це повiдомив директор Департаменту територiального контролю мiста Києва Михайло Будiлов.

10 жовтня у столицi вiдбулась iнспекцiя Шевченкiвського та Святошинського районiв у межах осiннього двомiсячника з благоустрою, озеленення та полiпшення санiтарного стану.
Михайло Будiлов зазначив, що фахова комiсiя обстежила територiї бiля станцiї метро "Нивки" (Шевченкiвський район), яка потребують комплексного пiдходу з впорядкування та благоустрою. Також проiнспектувала двiр на Берестейському проспектi, де виявили несанкцiонованi звалища смiття. Бiля озера поряд iз парком "Нивки" виявлений об'єкт, що потребує встановлення огорожi та приведення до належного санiтарного стану. Данi локацiї потребують виконання низки заходiв, оскiльки це питання не лише благоустрою, але й безпеки.
Окрiм того, перевiрили об'єкти бiля станцiї метро "Академмiстечко" (Святошинський район), зокрема територiю пiсля демонтажу тимчасових споруд на проспектi Академiка Палладiна.
"Ми отримали безлiч звернень вiд киян щодо цього об'єкта. На цiй локацiї розмiщувалися бiльш як 150 тимчасових споруд. Пiсля демонтажу дiлянка потребує впорядкування - прибирання залишкiв тимчасових споруд, висадки дерев, газону та вiдновлення асфальтного покриття", - зазначив Михайло Будiлов.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, також у Святошинському районi комiсiя виявила стихiйне смiттєзвалище на мiсцi колишнього ринку та обстежила пiдземний перехiд метрополiтену "Академмiстечко". Як результат, вiдповiдальним доручили з'ясувати законнiсть розмiщення тимчасових споруд на цiй локацiї.

Прочитано 17 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: