ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 14 жовтня 2024 10:00

У Києвi не припиняють ремонт дорiг iз урахуванням принципiв безбар'єрностi

Сприятлива погода дала змогу продовжити поточний ремонт об'єктiв вулично-шляхової мережi. Наразi вже завершений комплекс робiт на 14 об'єктах. Усi роботи здiйснюють з урахуванням принципiв безбар'єрностi. Про це повiдомляє КК "Київавтодор".

Так, оновлено дiлянки вулиць Виставкової, Вiрменської, Крайньої, Старонаводницької, Бетховена, Новопольової та iнших. Загалом на цих об'єктах замiнено 105,4 тис. кв. м дорожнього покриття.
На завершальному етапi - ремонт дiлянок на вулицях Василя Касiяна, Мiлютенка, Цитадельної, Нової, Юрiя Iллєнка, Бориспiльської.
Також триває капремонт на Кiльцевiй дорозi, вулицях Богатирськiй, Центральнiй Садовiй, Митрополита Василя Липкiвського, проспектi Володимира iвасюка, шляхопроводi на перетинi вулицi Лугової з Богатирською.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, ремонт вулично-дорожньої мережi вiдбувається з урахуванням принципiв безбар'єрностi - для безперешкодного доступу людей з iнвалiднiстю та маломобiльних груп. Зокрема, на пiшохiдних переходах понижують бордюри та облаштовують тактильну плитку.

Прочитано 16 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: