ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 17 жовтня 2024 10:00

У Києвi реконструювали амбулаторiю загальної практики

Мер Києва Вiталiй Кличко оглянув амбулаторiю загальної практики - сiмейної медицини КНП "Центр первинної медико-санiтарної допомоги №2" у Дарницькому районi столицi, яку реконструювали за кошти мiста. Медзаклад знаходиться у житловому масивi Осокорки. I вже в листопадi розпочне приймати пацiєнтiв.

"Мiсто завершило реконструкцiю амбулаторiї загальної практики - сiмейної медицини №2 Дарницького району столицi. До реконструкцiї це була одноповерхова будiвля площею 200 кв. м. Тепер - сучасна п'ятиповерхова споруда площею понад 4300 кв. м. Модернiзацiя об'єкта дозволяє значно пiдвищити рiвень медичних послуг для мешканцiв району. Пацiєнтiв житлового масиву Осокорки медзаклад прийматиме вже в листопадi. За змiну - до 400 вiдвiдувачiв. Обслуговуватиме амбулаторiя понад 57 тис. задекларованих пацiєнтiв, зокрема 10700 дiтей, з них - 1500 дiтей вiком до трьох рокiв", - розповiв Вiталiй Кличко.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, у закладi працюватимуть 39 лiкарiв iз загального штату 100 осiб. Тут є 2 амбулаторiї загальної практики, кабiнети лабораторних дослiджень та щеплень, процедурнi кабiнети, кабiнет з окремим входом для пацiєнтiв з ознаками гострої вiрусної iнфекцiї. Також кiмнати матерi та дитини, конференц-зала i навчальний клас для вiдпрацювання навичок надання невiдкладної допомоги.
"Будiвля є iнклюзивною для маломобiльних груп населення. А для медичного персоналу створенi комфортнi умови - роздягальнi та ординаторськi примiщення. Також у закладi є сучасне укриття площею 350 кв. м, розраховане на 250 людей. Амбулаторiя оснащена вентиляцiєю, централiзованою системою кондицiонування повiтря та сучасними системами пожежної безпеки й оповiщення", - пiдкреслив Вiталiй Кличко.
Вiн наголосив, що столична влада робить усе, щоб забезпечити киян належним рiвнем медпослуг та якiсною медичною допомогою.

Прочитано 20 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: