ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 21 жовтня 2024 10:00

У Києвi побудують студентське мiстечко для перемiщеного унiверситету

Марiупольський державний унiверситет, перемiщений через окупацiю Марiуполя, будує новий студентський кампус у Києвi на територiї колишнього Київського училища машинобудування та комп'ютерно-iнтегрованих технологiй. Про це повiдомив начальник Донецької обласної вiйськової адмiнiстрацiї Вадим Фiлашкiн.

З iнiцiативи мiнiстра освiти i науки України Оксена Лiсового МДУ отримав у власнiсть майновий комплекс Київського вищого професiйного училища машинобудування та комп'ютерно-iнтегрованих технологiй - дiлянку землi у 4 гектари, повiдомляє Property Times.
Проєкт передбачає створення сучасного унiверситетського мiстечка, яке включатиме гуртожитки, креативнi простори для навчання, професiйного розвитку та реабiлiтацiйнi курси для вiйськових iз Марiуполя та Донеччини. Це стане важливим кроком для вiдновлення унiверситету, який втратив усе через окупацiю.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, нещодавно унiверситет пiдбив пiдсумки конкурсу на найкращу концепцiю студмiстечка. Реалiзацiю проєкту втiлюватимуть провiднi українськi та європейськi фахiвцi.

Прочитано 17 разів

Детальніше в цій категорії: « В Гостомелi проведуть реновацiю лiцею

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: