ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Субота, 26 жовтня 2024 10:00

Будiвництво Подiльського мостового переходу триває цiлодобово

Мер Києва Вiталiй Кличко перевiрив, як тривають роботи з будiвництва Подiльського мостового переходу. На об'єктi вже завершили будiвництво дiлянки дороги вiд вул. Петра Вершигори до розворотного кiльця трамвая та триває будiвництво 90-метрового тунелю для руху автiвок пiд залiзницею в напрямку вул. Оноре де Бальзака. Про це Вiталiй Кличко повiдомив у своєму Telegram-каналi.

"Перевiрив, як продовжуються роботи з будiвництва Подiльського мостового переходу. Зокрема, на з'їздi з моста в напрямку проспекту Романа Шухевича. Уже завершили будiвництво дiлянки дороги вiд вул. Петра Вершигори до розворотного кiльця трамвая. Там влаштували дорожнє покриття, тротуари, велодорiжки, мережу дощової каналiзацiї, пiдпiрнi стiни та шумозахиснi екрани. Триває й будiвництво 90-метрового тунелю для руху автiвок пiд залiзницею. Вiн вестиме до вул. Оноре де Бальзака. Фахiвцi облаштовують плити перекриття тунелю, мережi зовнiшнього освiтлення, дощової каналiзацiї. Та комплекс супутнiх робiт iз влаштування сходiв i пандусiв - до обох платформ залiзничної станцiї "Райдужний" (Троєщина-2)", - написав Вiталiй Кличко.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, вiн також пiдкреслив, що всi роботи ведуть з урахуванням принципiв безбар'єрностi. Будiвництво триває цiлодобово за погодженням iз Київською мiською вiйськовою адмiнiстрацiєю - зважаючи на умови воєнного стану. Та у спiвпрацi з "Укрзалiзницею", щоб не зупиняти рух залiзничного транспорту, який має стратегiчне значення.

Прочитано 65 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: