ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 17 травня 2021 10:20

Замок A-TS - відкрийте двері в майбутнє вже сьогодні

Дверні замки останнього покоління представляють собою складні механізми, які, з одного боку, гарантують безпеку, а з іншого - значно спрощують щоденне використання дверей. В уявленні сучасного користувача ідеальний замок - це той, який так добре адаптується до потреб і способу життя членів сім'ї, коли просто-напросто можна забути про його існування. Саме такий замок є продуктовому портфелі австрійської компанії - MACO PROTECT A-TS - новий автоматичний дверний замок, що сам замикається.

Потрійна система захисту

Дверной замок MACO PROTECT A-TS

Дверний замок MACO PROTECT A-TS, що сам замикається, з трьома фалевими засувками блокує двері автоматично при закритті. Принцип потрійного блокування забезпечує високий тиск контактуючих поверхонь, а спеціальний магнітний елемент контролює, чи правильно сталося замикання. Два сталевих гака, а також ригель висуваються автоматично. Це гарантує рівномірно щільний притиск по периметру всього полотна і, таким чином, точне і щільне примикання дверей по всій висоті від верху до низу.

Детально продумана система контролю доступу від MACO забезпечує стабільне, довговічне, плавне і комфортне закривання і відкривання протягом багатьох років і захищає від перекосу двері, а також від протягів, вологи, втрати тепла і від шуму.

Унікальною особливістю A-TS є функціональний розподіл контактного тиску і блокування. Механічний контроль стану на головній защіпці і магнітні елементи в рамі гарантують, що двері встановлюються в проріз ідеально до того, як механізми замка приводяться в дію. Як тільки буде забезпечено правильне положення дверного полотна, активуються два гака і сталевий запірний ригель, що забезпечують потрійний автоматичний захист.

Безпека найвищого рівня

Серед своїх попередників PROTECT A-TS виділяється, як мінімум, з кількох причин. Перш за все: це замок, який автоматично блокується, коли стулка стикається з рамою. Користувачам не потрібно повертати ключ або виконувати будь-які інші операції. Це рішення вигідне з міркувань безпеки, але воно також набагато зручніше, ніж традиційні замки. Тим більше, що двері зсередини можна зручно відімкнути простим натисканням на ручку, а зовні використовувати ключ або інший спосіб відмикання.

Дверной замок MACO PROTECT A-TS

Варто також відзначити, що, на відміну від інших автоматичних замків, A-TS має 3 точки притиску - це фалеві защіпки у верхній, центральній і нижній частині і 3 точки замикання - центральний ригель в основній частині і 2 крюка зверху і знизу, які одночасно висуваються при замиканні дверей.

Автоматичний дверний замок A-TS, що сам замикається був протестований для використання на протизламних дверях і відповідає класу стійкості до злому RC 2 згідно EN 1627. Він також виконує вимоги сертифікації SKG. Для підвищення безпеки і герметичності можливо дооснащення вхідних груп ще більшим числом точок притиску.

Новий рівень комфорту

У зв'язку з тим, що дверний замок PROTECT A-TS, що сам замикається блокується без нашої участі, виникає питання: що робити, якщо ми не хочемо, щоб це відбувалося кожного разу? Наприклад, коли діти грають в саду і в середньому раз в 15 хвилин вони на хвилинку вбігають в будинок за черговою іграшкою.

Розробники компанії MACO передбачали подібну ситуацію: замок A-TS може бути оснащений функцією день / ніч. Після активації (переміщення повзунка на на штульпі замку) двері не блокуються автоматично, а тільки приводяться в дію фалеві защіпки при її замиканні. Тобто в денному режимі він працює точно так само, як звичайні замки. Деактивация даного режиму забезпечується за допомогою настінного вимикача

Дверной замок MACO PROTECT A-TS

Досить зачинити двері, і вони автоматично блокуються. Навіть без застосування ключа. Таким чином, ніхто сторонній не проникне в житло, але всі мешканці будинку без проблем зможуть вийти назовні. Однак, на той випадок, щоб маленькі діти або домашні тварини без відома дорослих не вийшли з дому, двері можна убезпечити, одноразово повернувши ключ.

Інтелектуальне рішення

Продукт із серії дверної фурнітури PROTECT A-TS в базовій версії, повністю функціональної, являє собою механічний замок. І все ж він був спроектований так, щоб його можна було легко оснастити приводом. Він сумісний з інтелектуальною системою контролю доступу MACO openDoor.

Це, в свою чергу, дозволяє використовувати сучасні способи відмикання дверей: все, що потрібно користувачеві, це система біометричного контролю відбитка пальця, пульт дистанційного керування, транспондер або код, введений на цифровій клавіатурі. З іншого боку, блокування і раніше здійснюється найбільш зручним способом - це відбувається саме по собі без будь-якого втручання користувача.

Дверний замок A-TS з електроприводом відкриває нові виміри ефективності систем контролю доступу. У поєднанні з такими рішеннями, як біометричний контроль, сенсорна панель або транспондер, забезпечує кілька варіантів інтелектуального доступу. Щоб поєднати надійне замикання з комфортним відкриванням, досить встановити в A-TS електропривід і налаштувати його для використання з механізмами системи «розумний дім».

Дверной замок MACO PROTECT A-TS

Для цього потрібно об'єднати контроль замикання з контактом для ригеля і інтегрувати в систему сигналізації або «розумного будинку». Крім того, A-TS без проблем інтегрується в домофонну систему. Додатковою зручністю рішення є те, що дооснащення електроприводом можливо в будь-який час ».

Дверний замок, який думає за нас, - мрії збуваються!

Збільшити спектр переваг дверного замка A-TS дозволяють універсальні і гнучкі у використанні доповнення. Для створення ідеального і повного дверного рішення в лінійку MACO включені такі елементи, як обмежувач відкривання, електричний відкривач, накладки, тяговий стрижень (зі сканером відбитків пальців і без нього) або електропривід. Це створює практичні додаткові функції і універсальні можливості для всіх.

Всі версії A-TS підходять для дверних конструкцій з дерева, ПВХ та алюмінію. Це означає, що самий універсальний, безпечний і преміальний автоматичний дверний замок може бути встановлений в двері з будь-якого матеріалу. Більш того, може комбінуватися з іншими наявними на ринку системами контролю доступу. А правильно підібраний штульп в залежності від використовуваної системи і геометрії профілю забезпечує привабливий зовнішній вигляд і є незамінним рішенням для виробника, тому що допомагає приховати неточності при фрезеруванні.

Дверной замок MACO PROTECT A-TS

PROTECT A-TS - це замок, який буде відповідати очікуванням більшості користувачів, і в той же час є безаварійним рішенням і не вимагає особливого догляду. Ідеальний замок - той, перевагами якого приємно користуватися, але при цьому не потрібно постійно пам'ятати про нього.

Прочитано 2470 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: