ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 29 вересня 2017 17:45

Caparol благодарит своих специалистов. Видео

Коли ми чуємо назву компанії, бренду – в більшості випадків на думку спадає їх продукт або послуга. Інколи – обличчя з реклами. Рідше – ім’я власника. І майже ніколи – ті, хто власноруч створюють десятки тисяч квадратних метрів поверхонь, які нас оточують. Лише тому, що ми про них нічого не знаємо.

Нас турбує охорона довкілля в Україні. Компанія Caparol знає все про свої продукти. Кожного дня ми працюємо над тим, щоб вони ставали кращими, ще безпечнішими для здоров’я та довговічнішими. Ми досліджуємо, розробляємо, тестуємо. Ми знаємо кожну молекулу нашої фарби, найбільш ефективні складові систем утеплення, технології нанесення матеріалів та постійно вдосконалюємо.

Але зараз хочеться сказати про головний елемент нашого бізнесу: про людей. Про тих, хто щодня одягає комбінезон та бере до рук валик або шпатель. Ці люди роблять цей світ красивішим. Саме вони змушують архітектурні пам’ятки оживати. Завдяки їм, ми бачимо історичні будівлі автентичними, якими вони були тисячу років тому та наприкінці дня поспішаємо додому у стильно оформлені інтер’єри. А надійно утеплені будівлі зберігають затишок взимку, завдяки їх роботі. Вони – «майстри своєї справи», які кожного дня удосконалюють свої навички, вивчаючи та використовуючи сучасні матеріали та технології. У цьому ролику ми не хочемо вести розмови про фарбу, матеріали, покриття, інструменти, історію нашої компанії, ми не будемо говорити про наші плани, завдання, та пріоритети. У цьому ролику ми хочемо сказати всім майстрам та фахівцям ДЯКУЄМО! Ми пишаємося, що Капарол Україна є частиною їх Великої Праці! Офіційний вебсайт Caparol Ukraine: http://www.caparol.ua/ Тел.: +38 044 379-06-91 E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

Медіа

Прочитано 1296 разів

Підпишіться на новини будівництва: