ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Середа, 24 квітня 2019 12:20

Барвистий майстер-клас для учасників соціального центру

Уся Україна в очікуванні найсвітлішого свята – Христового Воскресіння, яке несе людям надію, добро і любов. Тож напередодні Великодня, 23 квітня 2019 року, представники компанії «Снєжка-Україна» завітали до учасників соціального центру «Регіна», щоб спільно розписати декоративні символи цього свята: писанки, кошички й інші елементи.

Центр «Регіна» для людей з особливими потребами, що розташований у місті Новояворівську, добре знаний не лише на Яворівщині і загалом в Україні, але і за кордоном, бо створений за сприяння нідерландського благодійника пана Яна Ван Веерса.

Снєжка-Україна

Також цей заклад активно підтримують й місцеві меценати – кожен, хто чим може. І сьогодні в центрі завдяки організаторам, зокрема Наталії Кулик, численним благодійникам, батькам, рідним займаються як діти, так і дорослі. Для усіх учасників соціальний центр «Регіна» – це затишна улюблена домівка, де проводять різні пізнавальні, навчальні, виховні, реабілітаційні, спортивні заняття.

Снєжка-Україна

Відрадно, що у «Регіні» вирує і бурлить життя, його учасники залюбки беруть участь у найрізноманітніших заходах і цікавих подіях.

Снєжка-Україна

Напередодні Великодня діти і дорослі соціального центру активно проявили свої художні здібності, розфарбовуючи під час майстер-класу традиційні великодні елементи Акриловою емаллю від ТМ Śnieżka, яка внесена до реєстру екологічно сертифікованої продукції. Анастасія Дацко, фахівець з комп'ютерної графіки підприємства «Снєжка-Україна», розповіла присутнім про гармонійне поєднання барв у природі й дизайні, а згодом допомагала розписувати декоративні елементи. Із захопленням малювали і були сповнені креативу і творчості усі, хто відвідав цей барвистий передвеликодній захід. Згодом була спільна фотографія на пам'ять із розписаними декоративними великодніми символами і дружнє спілкування, яке створювало особливу атмосферу напередодні світлого Христового Воскресіння!

Снєжка-Україна

ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 1239 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: