ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Середа, 04 грудня 2019 10:20

«Снєжка-Україна» - серед переможців рейтингу «Сумлінні платники податків-2018»

Компанія «Снєжка-Україна» - відомий виробник лакофарбових матеріалів в Україні – цьогоріч відзначає 20 років своєї діяльності на українському ринку. За цей період компанія пройшла інтенсивний шлях становлення, розбудови і успішного розвитку й багато разів поспіль була удостоєна найрізноманітніших нагород. У ювілейний рік підприємство відзначено як переможець Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків-2018» у галузі «Переробна промисловість».

Претендентів на перемогу оцінювала Вища рейтингова комісія за основними критеріями щодо повноти і своєчасності сплати податків й зборів, дотримання фіскальної дисципліни, розмір заробітної плати, кількість офіційно працевлаштованих осіб, витрати на реалізацію соціальних програм й благодійних акцій за відповідний рік. Цього року із 116 підприємств перемогу у рейтингу здобули 53 номінанти. Серед них – компанія «Снєжка-Україна», яка є одним із шести підприємств Львівщини, що отримали таку престижну відзнаку України. Авторитетне звання «Сумлінного платника податків» свідчить про те, що суб'єкт підприємницької діяльності є прикладом ведення бізнесу на засадах відкритості, прозорості, дотримуючись чинного законодавства України.

«Снєжка-Україна» - серед переможців рейтингу «Сумлінні платники податків-2018» Урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків-2018» відбулася наприкінці 2019 року в «UNIT.CITY». Престижну нагороду під час святкової події було вручено фінансовому директору ТзОВ «Снєжка-Україна» Ірині Бучко. «Компанія «Снєжка-Україна» впродовж своєї двадцятилітньої діяльності не лише активно розвиває виробничі можливості, а також веде господарську діяльність у правовому полі, дотримуючись принципів чесності, відкритості, відповідальності й підпорядкованості закону, що формують позитивну репутацію підприємства і впливають на довіру клієнтів. Тож для нашого товариства отримана нагорода «Сумлінні платники податків - 2018» – це висока оцінка і якісний економічний результат діяльності підприємства, що мотивує ефективно працювати й бути прикладом для інших бізнес-структур,» - зазначає фінансовий директор ТзОВ «Снєжка-Україна» Ірина Бучко.

 ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 1934 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: