ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Середа, 13 травня 2020 12:20

«Снєжка-Україна» запустила виробництво антисептичних засобів

Підприємство, яке 20 років на українському ринку є одним з провідних виробників водоемульсійних фарб і шпаклівок, враховуючи великі потреби соціальних установ, громадських закладів й індивідуальних українських споживачів у знезаражувальних препаратах під час пандемії коронавірусу, налагодила виробництво антисептиків.

Рецептура виробу «Антисептичний засіб», виготовлена за рецептурою материнської компанії «АТ «ФФіЛ «Śnieżka». До складу засобу входять сімдесятипроцентний етиловий денатурований спирт, пероксид водню, ароматизатор «ALOE VERA» й гліцерин, який сприяє зволоженню шкіри. Відзначимо, що виріб придатний не лише для антисептичної обробки рук, а також цим засобом можна знезаражувати різні спиртостійкі поверхні у побуті. Виріб рекомендовано використовувати на підприємствах харчової, переробної промисловості, у закладах сфери обслуговування, освітніх, медичних, спортивно-оздоровчих, банківських установах й ін.

Реалізація засобів здійснюватиметься як через роздрібно-оптові точки продажу, так і через мережу інтернет-магазинів бізнес-партнерів виробника. Антисептик розфасовано у пластикову тару об’ємом 500 мл, 1л, 5л.

«Із початком поширення пандемії у світі і запровадженням карантинно-обмежувальних заходів, ми спостерігали, що в Україні бракувало елементарних особистих захисних засобів для антисептичної обробки рук і поверхонь, тому наша лабораторія у співпраці з лабораторним центром АТ «ФФіЛ «Śnieżka» розробили рецептуру антисептичного виробу. Відповідно до чинних нормативів і законодавства України ми зареєстрували засіб і налагодили процес його виробництва, аби забезпечити українців якісними антисептиками в умовах сучасної небезпеки, тим паче, ТзОВ «Снєжка-Україна» має усі необхідні ресурси, потужності й умови для виготовлення такого виду продукції», - говорить генеральний директор ТзОВ «Снєжка-Україна» Марек Павлусь.

 

 ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 1600 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: