ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 08 січня 2024 10:00

Львiв не погодив зведення ще однiєї багатоповерхiвки у Брюховичах

На вулицi Львiвськiй, 12, в Брюховичах хочуть звести багатоквартирний житловий комплекс з пiдземним паркiнгом зi знесенням iснуючої будiвлi. Проте у зв'язку з невiдповiднiстю мiстобудiвнiй документацiї в управлiннi архiтектури та урбанiстики Львова вiдмовили у видачi мiстобудiвних умов та обмежень на такий об'єкт.

По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, про деталi щодо причин вiдмови розповiв головний архiтектор Львова Антон Коломєйцев на засiданнi виконавчого комiтету Львiвської мiської ради.
"Це досить важлива дiлянка i для Львова, i для селища мiського типу Брюховичi. Йдеться про територiю поруч з рестораном неподалiк озера. До приєднання до Львiвської громади був розроблений i затверджений детальний план селища мiського типу. Згiдно з ним, на цiй дiлянцi передбачена п'ятиповерхова забудова. Однак в мiстобудiвних намiрах, якi ми отримали, - бiльша будiвля, а технiчний поверх нiчим не вiдрiзняється вiд житлових, тож по сутi це 6 поверхiв, а в деяких розрiзах навiть 7 поверхiв. Хочу зазначити, що детальний план передбачав, наприклад, дитячий садок. Тут його ми не бачимо, лише примiщення денного перебування дiтей. Де-факто є всi пiдстави, щоб пiдготувати вiдмову у зв'язку з невiдповiднiстю мiстобудiвнiй докуменацiї", - розповiв Антон Коломєйцев.

Прочитано 204 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: