ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 02 лютого 2024 15:00

У Львовi вирiшують, як виглядатиме двiр на Стрийськiй, куди прилетiли ракети

У мерiї Львова напрацьовують варiанти благоустрою територiї внутрiшнього двору мiж будинками на вулицi Стрийськiй, якi постраждали вiд ракетної атаки в липнi 2023 р. i якi нинi вiдновлюють. Тут пропонують поставити шаховi та тенiснi столи, облаштувати нове покриття, майданчик для дiтей рiзного вiку, спортивний майданчик та воркаут.

В управлiннi архiтектури та урбанiстики Львiвської мiськради працюють над варiантами розвитку територiї внутрiшнього двору постраждалих вiд обстрiлу будинкiв на вулицi Стрийськiй.
За словами головного архiтектора Львова Антона Коломєйцева, ранiше в цьому дворi мешканцi реалiзували проєкт в межах Громадського бюджету. Тут були належним чином сформованi майданчики, паркомiсця та покриття.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, фахiвцi проаналiзували подiбного масштабу двори i окремi елементи, i самi майданчики у Швецiї та iнших країнах Європи та спробували застосувати їх досвiд.  
"Передбачається влаштування покриття спортивного та дитячого майданчика, а також зон спiльного перебування людей. Там йде мульчування, гравiйний трамбований вiдсiв, частково мiнiмальне мощення. Також облаштуємо мiсце для сушiння бiлизни - це важливе питання, бо люди натягували постiйно мотузки мiж деревами. Там специфiчнi квартири спроєктованi в 1930-тi роки з малими площами. Також плануємо зробити столи з додатковими мiсцями для пiнг-понгу та шахiв. А де необхiдно, встановимо освiтлення", - розповiв Антон Коломєйцев.
Варiанти благоустрою також обговорять iз мешканцями.

Прочитано 298 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: