ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Середа, 21 лютого 2024 15:00

У днiпровському парку облаштували майданчик для тренування собак

У парку Зелений Гай у Днiпрi на прохання мiсцевих облаштували майданчик для тренування собак. Для цього там встановили спецiальне обладнання.

"Зробити майданчик для вигулу та тренування собак у парку. Такi звернення вiд мешканцiв постiйно отримували. Тож облаштували локацiю у тiй мiсцевостi парку, де люди постiйно гуляли зi своїми чотирилапими. Тут встановили рiзної висоти бар'єри, похилу стiну, комплекс пiд назвою "окоп". Тренажери витримують iнтенсивнi навантаження. Вони покритi якiсною фарбою, а ще лави та урни. За майданчиком доглядаємо", - розповiв директор КП "Мiська iнфраструктура" Олексiй Тесля.
Кiнологиня Марина постiйно приходить на майданчик, аби вигуляти та потренувати своїх собак - вельштер'єрiв.
"Гарний майданчик. Такi мiсця потрiбно облаштовувати. Тут можна вигуляти собак, потренувати їх. Фiзична пiдготовка собак - дуже важлива для них. За допомогою фiзичних вправ, якi можна виконувати на цьому обладнаннi, розвивається їхня психiка. Чим бiльше iз собаками так займатися, тим бiльш соцiалiзованими вони стають. В умовах мiста це важливо", - пiдкреслила панi Марина.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, увесь комплект в екостилi. Створює єдиний ансамбль разом iз альтанками та дитячим майданчиком. Проiнспектувала новий майданчик для тренування собак у парку Зелений Гай заступниця директора департаменту паркiв та рекреацiї Анастасiя Петренчук.
"Маємо багато схвальних вiдгукiв вiд днiпрян щодо цього майданчика. Люди задоволенi, i це головне. Обов'язково врахуємо їхнi побажання, а саме - трохи переробити висоту бар'єра. Закликаємо мiстян i прибирати за своїми чотирилапими. Майданчики для вигулу та тренування собак, окрiм парку Зелений Гай, облаштованi у скверах "Прибережний" та iм. Усачова. У планах цю роботу продовжувати", - зазначила Анастасiя Петренчук.

Прочитано 201 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: