ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 01 квітня 2024 13:00

В Iрпенi введений в експлуатацiю житловий будинок

Будiвельна група "Синергiя" вводить в експлуатацiю перший об'єкт вiд початку року - 24-й будинок ЖК "Синергiя Сiтi" отримав сертифiкат готовностi об'єкта будiвництва. Вiн пiдтверджує вiдповiднiсть будинку проєктнiй документацiї та готовнiсть його до експлуатацiї. Будинок збудовано, пiд'єднано до всiх iнженерних мереж та комунiкацiй та вiдповiдає чинним вимогам щодо iнклюзивностi, енергоефективностi, благоустрою тощо.

Пiсля присвоєння поштової адреси будинку вiддiл сервiсу забудовника розпочне процедуру оформлення права власностi на квартири. I невдовзi власники отримають ключi вiд власної домiвки в курортному мiстечку, повiдомляє Property Times.
ЖК "Синергiя Сiтi" - локацiя для життя в передмiстi Києва. Це хвилi будинкiв 7-9 поверхiв iз внутрiшнiм двором-парком, спортивним хабом, мiсцями вiдпочинку, дитячим iгровим мiстечком та повноцiнною внутрiшньою iнфраструктурою.
Сучасна архiтектура комплексу, якiсть будiвництва, енергетична незалежнiсть, власна керуюча компанiя та розташування поряд з набережною - таке поєднання гарантує комфорт для мешканцiв та лiквiднiсть нерухомостi бiзнес-класу.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, мешканцi ЖК "Синергiя Сiтi" отримають iндивiдуальне опалення своїх квартир, дизайнерськi лобi, швидкiснi безшумнi лiфти, продуману квартирографiю та iнфраструктурне наповнення, квiтучий двiр-сад, а власники машин - мiстку парковку.

Прочитано 200 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: