ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 08 квітня 2024 11:00

У Тростянцi вiдбудовують двi багатоповерхiвки

У Тростянцi Сумської областi продовжується вiдновлювання будинкiв за адресами: Благовiщенська, 53, та Нескучанська, 9. Житловi будинки зазнали серйозних пошкоджень ще у березнi 2022 р. пiд час окупацiї мiста.

Восени минулого року уклали договори з переможцями тендерiв на вiдбудову, пiсля чого будiвельники Служб вiдновлення почали роботи.
У будинку по вул. Благовiщенсьiй, 53, завершили демонтаж пошкоджених конструкцiй будiвлi, встановили мiжкiмнатнi перегородки та змонтували новi вiкна та балконнi металопластиковi блоки. Наразi будiвельники виконують роботи з монтажу внутрiшньоквартирних мереж електропостачання та каналiзацiї. Розпочали пiдсилення зовнiшнiх опорних стiн металевими конструкцiями. Планують утеплити фасад та працювати над внутрiшнiм оздобленням квартир та мiсць загального користування.
Крiм того, продовжуються роботи з капiтального ремонту в будинку на вул. Нескучанськiй, 9. Житлова будiвля зазнала руйнувань вже вдруге пiсля ракетно-шахедних ударiв 14 березня. Наразi проводять улаштування стяжки та гiдроiзоляцiйного шару покрiвлi, виконують роботи зi тинькування стiн у квартирах та на сходових клiтинах та проводять демонтаж пошкоджених металопластикових конструкцiй.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, згiдно з проєктом, планують утеплення та оздоблення фасаду, встановлення квартирних вхiдних дверей та внутрiшнє базове опорядження квартир. Крiм того, планують вiдновити усi мережi комунiкацiй.

Прочитано 112 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: