ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 23 травня 2024 11:00

В однiй з п'ятиповерхiвок в Тростянцi майже завершили монтаж усiх мереж

Продовжується вiдбудова двох житлових будинкiв у Тростянцi, пошкоджених росiйськими вiйськами у 2022 р. пiд час окупацiї мiста.

У будинку по вул. Благовiщенськiй, 53, на 80% завершили монтаж усiх внутрiшньобудинкових та магiстральних мереж комунiкацiї. На 90% виконали зовнiшнє пiдсилення металевими конструкцiями несучих цегляних стiн. Продовжується тинькування та розпочалися земельнi роботи навколо будiвлi для утеплення цоколю та влаштування дренажної системи. На черзi - тинькування зовнiшнiх стiн та утеплення фасаду.
У п'ятиповерхiвцi на вул. Нескучанськiй, 9, продовжуються пiдготовчi роботи для пiдсилення зовнiшнiх опорних стiн та утеплення фасаду. Пiсля повторного пошкодження будинку внаслiдок ракетно-шахедних ударiв у березнi провели технiчний звiт. На його пiдставi визначили обсяги пошкоджених металопластикових вiконних конструкцiй для їх подальшої замiни.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, сучаснi матерiали та технологiї, пiдвищення енергоефективностi та врахування принципу безбар'єрностi зроблять життя мешканцiв будинку зручним та комфортним.
Роботи з капiтального ремонту багатоквартирних будинкiв проводять за кошти Фонду лiквiдацiї наслiдкiв збройної агресiї рф. Вiн є одним iз ключових джерел фiнансування вiдбудови.

Прочитано 134 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: