ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 23 травня 2024 13:00

В Ужгородi побудують готель i житловий комплекс

Девелоперська компанiя Sensar Development готує до реалiзацiї в Ужгородi дуальний проєкт, у складi якого - п'ятизiрковий готель The Five Hotel та житловий комплекс Smart Story, повiдомив CEO та засновник компанiї Марк Марченко пiд час презентацiї проєкту в Києвi.

"Зараз кожен свiдомий бiзнес має враховувати реалiї вiйни та модернiзуватися, щоб давати новi можливостi для людей i стимулювати розвиток держави. Sensar Development запроваджує концепцiю Smart Line, яка реалiзовуватиметься i в Ужгородi. Ми пропонуємо iнвестувати в готовий бiзнес; iнвестори отримають повний цикл девелоперських послуг, починаючи вiд готового об'єкта нерухомостi та закiнчуючи довiрчим управлiнням керуючою компанiєю", - повiдомив Марченко.
The Five Hotel (вул. Капушанська, 61) матиме 16 поверхiв, загалом 140 номерiв п'яти типiв (Standart Special, Standart Plus, Superior, Superior Plus та insta apartment). На верхньому розмiщуватиметься ресторан, поруч - дитяча кiмната. В цокольному поверсi буде басейн площею 30 кв. м зi спа-комплексом 200 кв. м. На мiнус першому поверсi розташовуватиметься конференц-зала, поряд - пiдземний паркiнг на 26 машиномiсць.
На майданчику поруч буде розмiщено житлову частину проєкту, робоча назва - ЖК Smart Story. У 12-поверховому будинку буде 100 квартир площею вiд 32 до 67 кв. м, комерцiйнi примiщення на нижнiх поверхах, пiдземний паркiнг.
Як уточнив Марченко агентству "Iнтерфакс-Україна", проєкти вже пройшли експертизу, пакет документiв готують до подання в ДIАМ. Приблизний обсяг iнвестицiй у готельну частину - 500 млн. грн. Введення в експлуатацiю The Five Hotel заплановане на 2027 р.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, за комплексне управлiння The Five Hotel i надання сервiсу гостям вiдповiдатиме мiжнародна керуюча компанiя Ribas Hotels Group.
"Ми даємо прогноз окупностi готелям на 10 рокiв, усвiдомлюючи, що першi роки можуть вiдводитися для того, щоб заявити про себе на ринку, закохати гостей, залучити корпоративних клiєнтiв i поступово збiльшувати прибуток. Бiльшiсть наших готелiв щорiчно демонструють зростання прибутку. Тому в цьому проєктi термiн договору нашого управлiння триває 10 рокiв з оперативною окупнiстю 12%. Загальна ставка дохiдностi The Five Hotel становить 16,9%", - повiдомив засновник групи компанiй Ribas Hotels Group Артур Лупашко.

Прочитано 231 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: