ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 27 травня 2024 16:00

На кордонi з Угорщиною та Словаччиною модернiзують пункти пропуску

На пунктi пропуску на кордонi з Угорщиною "Лужанка - Берегшурань" влаштували смугу руху для виїзду з України порожнiх транспортних засобiв вагою понад 7,5 т. Замiнили всi модулi та освiтлення. Модернiзацiя цього КПП - це пiдготовка для реалiзацiї змiн до базової угоди мiж Україною та Угорщиною, яку пiдготувало Мiнiстерство розвитку громад, територiй та iнфраструктури України.

На пунктi пропуску на кордонi зi Словаччиною "Ужгород - Вишнє Нємецьке" оновили дорожнє покриття та розмiтку. Додали й розширили смуги руху, замiнили модулi для митникiв та прикордонникiв, облаштували туалети та освiтлення. Продовжується встановлення навiсiв над смугами руху. Модернiзацiя КПП "Ужгород - Вишнє Нємецьке" - тимчасове рiшення для покращення умов перетину кордону для громадян. Згодом дiлянка буде вiдкрита для пасажирiв.
Крiм того, замiнили освiтлення на всiх КПП Закарпаття.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, роботи проводяться за сприяння проєкту USAID "Економiчна пiдтримка України", а також Служби вiдновлення Закарпатської областi за сприяння Закарпатської митницi та Мукачiвського та Чопського прикордонних загонiв.

Прочитано 141 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: