ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Субота, 01 червня 2024 13:00

Лiкарню в Тростянцi вiдновлять до осенi

За проєктом вiдбудови в Тростянецькiй лiкарнi вiдновлюють будiвлю полiклiнiки, корпусу стацiонарного вiддiлення та корпусу дитячого вiддiлення.

У корпусi дитячого вiддiлення повнiстю утеплили горище. Далi за планом - зовнiшня теплогiдроiзоляцiя стiн нижче рiвня землi та утеплення фасаду.
У будiвлi полiклiнiки змонтували всi мережi комунiкацiй: проклали кабелi електропостачання, трубопроводи водопостачання та водовiдведення. Змонтували опалювальнi прилади та завершують облицювання стiн та пiдлоги плиткою. Розпочали фарбувати стiни та стелi в кабiнетах. Крiм того, монтують двернi блоки, проводять зовнiшню гiдроiзоляцiю та утеплення цоколю. На черзi - улаштування пiдпiрних залiзобетонних стiн та встановлення пожежної сигналiзацiї та гiдрантiв.
У корпусi стацiонарного вiддiлення демонтують пошкоджений утеплювач та встановлюємо нову систему теплоiзоляцiї фасадiв.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, роботи тривають згiдно з графiком. Завершити вiдбудову лiкарнi в Тростянцi планують в серпнi.
Тростянецьку мiську лiкарню в Сумськiй областi росiйськi танки обстрiляли пiд час окупацiї мiста в березнi 2022 р. Лiкарня зазнала значних руйнувань. Впродовж окупацiї Тростянецька лiкарня надавала медичну допомогу хворим, вагiтним, родiллям та цивiльним пораненим, незважаючи на близьку загрозу ворожих танкiв.

Прочитано 161 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: