ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 13 червня 2024 15:00

Японiя допоможе розвивати ринок доступного житла

У ходi Мiжнародної конференцiї з питань вiдновлення України (Ukraine Recovery Conference - URC2024) у Берлiнi за участi першої вiцепрем'єр-мiнiстерки, мiнiстерки економiки України Юлiї Свириденко голова правлiння "Укрфiнжитла" Євген Мецгер та головний виконавчий директор Японської агенцiї житлового фiнансування (JHF) Йошида Хiдео пiдписали меморандум про спiвпрацю.

Представники "Укрфiнжитла" та Японської агенцiї житлового фiнансування обговорили важливiсть спiвробiтництва для здобутку нових знань i досвiду з метою розвитку доступного житла в Українi.
"Впевнений, що наша бiльш тiсна спiвпраця матиме позитивний вплив на український ринок iпотечного кредитування. "єОселя" є унiкальним iнновацiйним диджиталiзованим продуктом, i ми готовi дiлитися також своїми напрацюваннями. Ми йдемо до того, аби програма поступово ставала масштабнiшою i якомога бiльше громадян могли придбати власне якiсне i сучасне житло на вигiдних умовах", - зазначив Мецгер.
"Пiдписання меморандуму про спiвпрацю мiж Японським агентством житлового фiнансування та "Укрфiнжитлом" у Берлiнi демонструє нашу вiдданiсть пiдтримцi вiдновлення добробуту та засобiв до iснування в Українi. Використовуючи досвiд JHF у сферi житлового фiнансування та спiвпрацюючи з японським урядом, ми прагнемо вирiшити проблеми, що перешкоджають доступностi iпотеки, та сприяти вiдновленню ринку житлового фiнансування в Українi", - вiдзначив головний виконавчий директор Японської агенцiї житлового фiнансування Йошида Хiдео.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, окрiм того, учасники меморандуму обмiнялися знаннями, досвiдом та найкращими практиками щодо розвитку програм доступного житла i їх фiнансування, в тому числi практиками з вiдновлення житлового фонду пiсля руйнувань, завданих росiйською агресiєю проти України.

Прочитано 196 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: