ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Середа, 24 липня 2024 15:00

У Днiпрi вiдремонтували ще одну амбулаторiю

У Днiпрi завершилось оновлення однiєї з мiських амбулаторiй. Там вiдремонтували кабiнети сiмейних лiкарiв, манiпуляцiйнi та процедурнi. Оновили санвузли, коридори та службовi примiщення. Саму будiвлю утеплили, також замiнили пiдлогу, покрiвлю, електричнi та опалювальнi мережi, встановили освiтлювальнi прибори та сантехнiку.

"Ремонт розпочали у квiтнi 2023 р. Через складнощi, якi виникли у пiдрядника, роботи дещо затягнулись, але все зроблено якiсно. Нарiкань у мене немає. На час робiт амбулаторiя продовжувала працювати. Спочатку ми вели прийом пацiєнтiв у тiй частинi будiвлi, де роботи ще не почались. Коли будiвельники перемiстились, вiдповiдно перемiстились i ми. Це викликало в наших пацiєнтiв певне невдоволення, але коли вони побачили результат, зрозумiли, що незручностi були того вартi", - розповiла Ольга, генеральна директорка центру первинної допомоги.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, аби перевiрити якiсть переведених робiт, до закладу завiтала Олександра Бодня, заступниця директора департаменту охорони здоров'я Днiпровської мiськради.
"Усе зроблено вiдповiдно до державних будiвельних норм. Остання реконструкцiя цiєї амбулаторiї проводилась ще у 2005 р., тож поточний ремонт був вкрай необхiдний. Це було зроблено коштом мiського бюджету. Меблi для кабiнетiв та зон очiкування пацiєнтiв придбанi коштом медцентру. Ця амбулаторiя розташована у вiддаленому районi мiста, обслуговує доволi багато пацiєнтiв - укладено 7 тис. декларацiй. Впевнена, вони задоволенi результатом", - зазначила Олександра Бодня.
За понад два роки повномасштабної вiйни у Днiпрi вiдремонтовано та вiдновлено 15 амбулаторiй мiста.

Прочитано 20 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: