ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 25 липня 2024 15:00

Львiв хоче забрати занедбаний приватний басейн для потреб вiйськових

Львiвська мiська рада готова прийняти на баланс закинутий басейн на вул. Стуса, який є у приватнiй власностi "Динамо", щоб вiдновити його для фiзичного розвитку дiтей-мешкацiв громади, розвитку тренувальної бази для плавцiв та реабiлiтацiї вiйськовослужбовцiв i ветеранiв вiйни у межах Unbroken. Вiдповiдне рiшення прийняли на сесiї Львiвської мiської ради.

Басейн, що розташований на вул. В. Стуса, 4, знаходиться у власностi ГО "Львiвська обласна органiзацiя фiзкультурно-спортивного товариства "Динамо" України". Зараз вiн перебуває у вкрай занедбаному станi, адже вже понад 20 рокiв не використовується.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, для збереження спортивної iнфраструктури мiста Львiвська мiська рада готова взяти басейн у комунальну власнiсть та вiдновити його за iнвесторськi кошти.
"Ми ведемо перемовини з "Динамо". Мiсто зацiкавлено, щоб на цiй спортивнiй спорудi, що зараз знаходиться у вкрай жахливому станi, запрацював басейн для реабiлiтацiї вiйськових, розвитку дiтей i тренування спортсменiв. Реабiлiтацiя засобами фiзичної культури та спорту, зокрема плавання, є найкращою. Це важливо для центру Unbroken, для нашого вiддiлу спорту вiйськових. В мiстi є прекрасний об'єкт, з яким "Динамо" чомусь багато рокiв нiчого не робить. Ми маємо iнвестора, який готовий цей обєкт вiдремонтувати. Однак найважливiшим етапом роботи басейну є його утримання, вiдповiдно, мiсто готове це робити, якщо об'єкт буде в комунальнiй власностi. Ми бачимо цю споруду, як соцiальний об'єкт, який має працювати на користь мешканцiв мiста", - розповiв Антон Нiкулiн, начальник управлiння спорту та молодiжної полiтики Львова.
Мiсто 11 разiв зверталося до власникiв басейну з цiєю пропозицiєю, однак досi не вдалося дiйти згоди.

Прочитано 22 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: