ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Неділя, 04 серпня 2024 11:00

У Днiпрi встановлюють ще одну сучасну зупинку

У Днiпрi продовжують встановлювати сучаснi зупинковi комплекси. Зараз працюють по вул. Робочiй.

"Тут геть не було зупинки. Просто стояли на дорозi й чекали транспорт. Добре, що зводять, бо тепер буде зручно очiкувати на автобус чи тролейбус", - прокоментувала мiсцева мешканка Нiна.
"Мiсце обираємо за заявками мешканцiв. Цьогорiч плануємо встановити дванадцять зупинок за бюджетнi кошти. За iнвесторськi - три. У цього зупинкового комплексу є багато переваг. Головнi - це безпека та комфорт пасажирiв пiд час очiкування транспорту. Бо установленi захиснi стовпчики. Усi новi зупинковi комплекси по мiсту будуються з урахуванням потреб маломобiльних груп населення. На всiх укладена тактильна плитка та передбачено мiсце для колiсних крiсел та дитячих вiзочкiв. Роботи по вул. Робочiй завершимо наприкiнцi наступного тижня", - зазначив Олексiй Орєшин, начальник вiддiлу по роботi iз зупиночними комплексами КП "Транспортна iнфраструктура мiста" Днiпровської мiськради.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, будiвництво нових зупиночних комплексiв з особливим архетипом та дизайн-кодом розпочали у Днiпрi ще у 2017 р. Вiдтодi встановлено 222 новi зупинки громадського транспорту. З них торiк - 25.

Прочитано 20 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: