ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 05 серпня 2024 11:00

Держмолодьжитло вiдбере наступних одержувачiв житла серед ВПО

Вiдповiдно до умов затвердженого постановою Кабiнету мiнiстрiв Порядку пiльгового iпотечного кредитування внутрiшньо перемiщених осiб за рахунок коштiв гранту, наданого урядом Нiмеччини через Кредитну установу для вiдбудови (KfW), 5 серпня Держмолодьжитло здiйснить вiдбiр переможцiв iз числа кандидатiв методом випадкового вибору за допомогою генератора випадкових чисел iз застосуванням програмного забезпечення (сервiс RandomPicker.com), запропонованого iмплементацiйним консультантом (IPC GmbH), погодженого KfW i такого, що вiдповiдає вимогам законодавства щодо захисту персональних даних.

Для забезпечення контролю за вiдбором переможцiв процедура вiдбору пройде за участю представникiв Мiнреiнтеграцiї, iмплементацiйного консультанта i Держмолодьжитла.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, трансляцiя вiдбору в режимi реального часу вiдбуватиметься на YouTube-каналi Держмолодьжитла.
Заплановано вiдiбрати 200 переможцiв iз числа зареєстрованих кандидатiв.
Не пiзнiше наступного робочого дня пiсля проведення вiдбору регiональнi управлiння Держмолодьжитла повiдомлять переможцiв про необхiднiсть подання документiв, визначених порядком.
Перелiк переможцiв вiдбору буде опублiковано на офiцiйному веб-сайтi Держмолодьжитла i сайтах його регiональних вiддiлень.

Прочитано 18 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: