ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Середа, 07 серпня 2024 14:00

В Одесi продають проєктний iнститут землеустрою

Фонд держмайна оголосив проведення онлайн-аукцiону з приватизацiї Єдиного майнового комплексу державного пiдприємства "Одеський науково-дослiдний та проєктний iнститут землеустрою". Проведення аукцiону вiдбудеться 9 серпня в електроннiй торговiй системi "Прозорро. Продажi". Прийняття пропозицiй потенцiйних iнвесторiв для участi в аукцiонi триватиме до 8 серпня 20:00. Початкова цiна за об'єкт приватизацiї - 4987300 грн. без ПДВ.

Майно, що входить до складу єдиного майнового комплексу, розташоване за двома адресами: м. Одеса, вул. Космонавтiв, 34, та м. Одеса, Люстдорфська дорога, 94-В, повiдомляє Property Times.
Основний вид дiяльностi пiдприємства "Одеський науково-дослiдний та проектний iнститут землеустрою" - дослiдження й експериментальнi розробки у сферi iнших природничих i технiчних наук.
До складу об'єкта приватизацiї входить частка розмiром 81/100 iнженерно-лабораторного корпусу з господарськими будiвлями та спорудами (гараж, навiс, трансформаторна, огорожа, вимощення) за адресою: м. Одеса, вул. Космонавтiв, 34, та автогараж на 4 бокси по вул. Люстдорфська дорога, 94-В. Також до складу входять три транспортнi засоби.
Об'єкти нерухомостi розташованi на двох земельних дiлянках площею 0,27 га та 0,0928 га.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, згiдно з умовами продажу, покупець ЄМК зобов'язаний забезпечити погашення боргiв iз заробiтноiї плати та перед бюджетом, а також не допустити звiльнення працiвникiв пiдприємства протягом 6 мiсяцiв з дня переходу до нього права власностi.

Прочитано 15 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: