ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Середа, 07 серпня 2024 15:00

У Днiпрi вiдремонтували 3 км дощоприймачiв

"Звiсно, я задоволена цими роботами. Дорога вже давно була розбита вiд постiйного руху автiвок. На моїй пам'ятi востаннє подiбний ремонт був рокiв 20 тому", - розповiла днiпрянка панi Iрина.

Так мiсцева мешканка прокоментувала ремонт дощової каналiзацiї по вул. Янтарнiй. Роботи вже на завершальному етапi. Облаштування дощоприймача планують закiнчити впродовж цього тижня.
"Iсторично так склалося, що у радянськi часи було придiлено недостатньо уваги системi дощових колекторiв. Це призвело до перiодичних пiдтоплень та просiдання асфальту. Тому вирiшили побудувати якiсну i сучасну систему дощоприймачiв. По вул. Янтарнiй, 71, вже завершилось будiвництво траншеї. Вкладено 220 метрiв трубопроводу. Найближчим часом проводитимуть роботи з благоустрою та асфальтування. За 2024 р. вже виконано 50% вiд запланованих обсягiв ремонтiв у багатоквартирних забудовах", - каже Андрiй Олефiренко, начальник дiлянки з обслуговування та експлуатацiї дощоприймальних мереж.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, пiсля кожного ремонту дощової каналiзацiї у Днiпрi обов'язково проводять роботи з благоустрою та асфальтування. Це дозволяє заощадити час спiвробiтникам комунальних пiдприємств, адже їм не доводиться повертатися на одну й ту саму локацiю по декiлька разiв. У Днiпрi у 2024 р. з настанням стiйкого тепла вже вiдремонтовано понад 3 км дощоприймальних мереж.

Прочитано 18 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: