ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 08 серпня 2024 13:00

У Львовi розширили логiстичний центр

У Львовi завершено будiвництво логiстичного центру Port Lviv 2.0, що забезпечить понад 500 нових робочих мiсць. На територiї площею 28 кв. м розташованi складськi, виробничi, торговi та офiснi примiщення, а також заклади харчування, супермаркет, зона вiдпочинку з власним озером та ландшафтним дизайном i конференц-зал в укриттi. Про це повiдомляє прес-служба девелопера проєкту Alterra Group.

Port Lviv 2.0 є продовженням львiвського логiстичного центру Port i розташований лише за 900 метрiв вiд об'їзної дороги, всього за 9 км вiд центру Львова та 15 км вiд аеропорту. Проєкт складається з шести черг введення в експлуатацiю, чотири з яких вже завершенi, а двi планується здати до кiнця третього кварталу, повiдомляє Property Times.
Цей логiстичний центр не лише забезпечує розвинену iнфраструктуру, але й створює цiлiсну екосистему з людиноцентричним пiдходом. Наприклад, конференц-зал в укриттi слугуватиме не лише для дiлових зустрiчей, але й стане ком'юнiтi-центром для резидентiв i учасникiв заходiв. Центр забезпечений повною автономнiстю, зокрема за рахунок впровадження технологiй енергозбереження та наявностi запасiв їжi для людей i тварин.
Для пiдвищення енергоефективностi в Port 2.0 заплановано встановлення сонячної електростанцiї, яка забезпечить до 90% незалежностi вiд зовнiшнього енергопостачання у сонячнi днi. Крiм того, буде розширена котельня з додатковими котлами на пелетах для забезпечення незалежного опалення.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, логiстичний центр обладнаний автоматичними системами пропуску, що забезпечують швидкий заїзд та виїзд автомобiлiв, а також iнтелектуальною системою вiдеонагляду для пiдвищення рiвня безпеки. На територiї доступний безкоштовний Wi-Fi, заряднi станцiї для електромобiлiв та потужний генератор. Для вiдпочинку персоналу передбаченi зони з душовими кабiнами, санвузлами, зонами вiдпочинку та кухнею. Також для резидентiв створено додаток Resident app для зручного управлiння комерцiйною нерухомiстю зi смартфона.За даними Alterra Group, загальна вартiсть проєкту становить $22 млн.

Прочитано 17 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: