ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Середа, 14 серпня 2024 12:00

Криворiжжя нарештi отримає воду

Магiстральний водогiн "Iнгулець - Пiвденне водосховище" вже працює на повну потужнiсть. Це найбiльший проєкт, реалiзований Агентством вiдновлення, а також найбiльший iнфраструктурний проєкт за роки незалежностi України. Про це повiдомив в.о. голови агентства Роман Комендант.

Водогiн звели з нуля за рекорднi 11 мiсяцiв. Пiсля пiдриву росiянами греблi Каховської ГЕС понад пiвтора мiльйона людей залишилися без водопостачання - постраждали п'ятнадцять територiальних громад Криворiжжя. Потужностi нового водогону достатньо для безперебiйної подачi води мешканцям Криворiзького району.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, 4 нитки труби дiаметром 1200 та 1000 мм качають 400 тис. куб. м води на добу в Пiвденне водосховище. Далi КП "Кривбасводоканал" проводить очищення та надає централiзовану послугу з водопостачання споживачам.
Будiвництво водогону розпочали одразу пiсля теракту на Каховськiй ГЕС. Роботи велись у цiлодобовому режимi. У три змiни на будiвництвi працювали понад 1000 людей та близько 500 одиниць технiки.

Прочитано 100 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: