ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Субота, 17 серпня 2024 12:00

Тростянець займається вiдбудовою двох багатоквартирних будинкiв

В Тростянцi продовжують вiдбудовувати двi п'ятиповерхiвки, якi були зруйнованi пiд час окупацiї мiста в березнi 2022 р. Це будинки на вулицях Благовiщенськiй, 53, та Нескучанськiй, 9. Вiдновлення п'ятиповерхiвок поверне до нормального життя близько 90 сiмей.

У будинку на вулицi Благовiщенськiй, 53, змонтували основнi мережi комунiкацiй. Облаштовують стяжки пiдлоги та тинькування стiн та стелi. Монтують пiдвiконня та вiконнi укоси у квартирах. Крiм того, продовжують утеплювати фасад будинку.
У будинку на вулицi Нескучанськiй, 9, повнiстю проклали центральнi лiнiї електропостачання до квартирних лiчильникiв. У мiсцях загального користування затинькували стiни, завершують посилення внутрiшнiх та зовнiшнiх несучих стiн. Замiнюють комунiкацiї водопостачання, водовiдведення та бетонують ганки. Монтують вхiднi дверi у квартиру. Розпочали влаштування перегородок та опорядження стiн та стелi в пiдвальному примiщеннi для подальшого облаштування базового укриття.
14 березня ворог повторно атакував об'єкти, якi вже вiдновлювали. Через це необхiдно проводити додатковi роботи. Наразi виконують замiну пошкоджених металопластикових конструкцiй. Далi за планом - утеплення фасаду та цоколю будинку.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, повний комплекс вiдбудови планують завершити до кiнця року.
Роботи з капiтального ремонту багатоквартирних будинкiв проводимо за кошти Фонду лiквiдацiї наслiдкiв збройної агресiї рф.

Прочитано 24 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: