ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Вівторок, 20 серпня 2024 10:00

КБУ подякувала Держмолодьжитлу за впровадження доступних житлових програм для ВПО

Голова правлiння Держмолодьжитла Микола Марчук узяв участь в урочистих засiданнях найбiльш авторитетних i представницьких об'єднань будiвничих країни - Будiвельної палати України i Конфедерацiї будiвельникiв України, приурочених до Дня будiвельника України.

У виступах фахiвцiв галузi, представникiв державної влади i неурядових органiзацiй iшлося про нинiшнiй стан будiвництва в Українi, можливостi й шляхи подолання наявних проблем, кроки, якi здiйснюються для переходу будiвельної галузi загалом i зокрема житлової полiтики в країнi на європейськi законодавчi засади.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, на засiданнi Конфедерацiї будiвельникiв України голова правлiння Фонду отримав подяку КБУ, якою вiдзначене Держмолодьжитло за впровадження полiтики доступних кредитних житлових програм для внутрiшньо перемiщених осiб.
У своєму виступi Микола Марчук подякував за високу оцiнку результатiв дiяльностi Держмолодьжитла та запевнив, що фонд i надалi буде сучасним сервiсом для громадян, реалiзуючи житловi програми з виразною соцiальною складовою. Водночас установа залишатиметься надiйним партнером для будiвельникiв i своїм експертним потенцiалом сприятиме створенню нових засад житлової полiтики України.

Прочитано 19 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: