ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Вівторок, 20 серпня 2024 11:00

Вiдновлюваний будинок у Запорiжжi зроблять енергоефективним

Багатоповерхiвка по вулицi Незалежної України, 67, у Запорiжжi постраждала 2 березня 2023 р. - росiйська ракета прямим влученням зруйнувала частину будiвлi.

Уже вiдновили стiни та перекриття зруйнованої частини з першого по п'ятий поверх та змонтували сходовi маршi та площадки. Завершили демонтажнi роботи у квартирах першого, другого та четвертого пiд'їздiв. Утеплили та гiдроiзолювали покрiвлю.
Майстри продовжують утеплювати фасади, влаштовувати стяжки покрiвлi та покрiвельнi шари з руберойду. З першого по п'ятий поверхи проводять роботи з влаштування стяжок пiдлог у квартирах. Виконують оздоблювальнi роботи та облаштовують iнженернi мережi електропостачання, водопостачання, каналiзацiї i опалення по будинку. Завершують влаштування конструкцiй балконiв та продовжують їх склiння, а також склiння вiкон у квартирах та на сходових клiтинах.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, проєкт вiдновлення будинку передбачає комплексну вiдбудову - з виконанням внутрiшнього оздоблення у квартирах, вiдновлення основних зовнiшнiх та внутрiшнiх iнженерних комунiкацiй, а також проведення робiт iз благоустрою територiй. Весь будинок буде енергоефективним, з новими вiкнами та балконами.

Прочитано 23 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: