ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Неділя, 15 вересня 2024 12:00

Мiнiстр закордонних справ Польщi пiдтвердив намiри уряду вiдновити одну зi зруйнованих будiвель у Львовi

Мiнiстр закордонних справ Польщi Радослав Сiкорський приїхав до Львова, де вiдвiдав мiсце влучання росiйської ракети на вул. Коновальця.

Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, разом з мiським головою Львова Андрiєм Садовим вiн вшанував пам'ять загиблим львiв'янам та оглянув зруйнованi будiвлi.
"Це черговий вiйськовий злочин, i це не єдина така будiвля у Львовi. Я б хотiв, щоб сюди приїхали всi тi, хто сумнiвається, що Україна термiново потребує протиповiтряної оборони та що вона має право збивати цi бомбардувальники i знищувати аеродроми, з яких вони злiтають, звiдки запускаються ракети по цивiльних об'єктах в Українi. Хочу повiдомити, що ми пiдтверджуємо зобов'язання та пропозицiю Дональда Туска про те, що ми вiдбудуємо одну зi зруйнованих будiвель за рахунок Республiки Польща. В солiдарностi з героїчною Україною, що бореться", - сказав Радослав Сiкорський.
"Я хотiв би подякувати пану мiнiстру, польському уряду за допомогу, за пiдтримку. Це дуже важливо, щоб була ця солiдарнiсть. Тiльки разом буде наша спiльна перемога", - зазначив Андрiй Садовий.

Прочитано 24 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: