ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 04 жовтня 2024 13:00

На засiданнi КБУ обговорили дiяльнiсть Держмолодьжитла

1 жовтня голова правлiння Держмолодьжитла Микола Марчук узяв участь i мав виступ пiд час розширеного засiдання Ради директорiв Конфедерацiї будiвельникiв України (КБУ).

Участь у засiданнi взяли заступниця мiнiстра розвитку громад i територiй України Наталiя Козловська, голова парламентського комiтету з питань органiзацiї державної влади, мiсцевого самоврядування, регiонального розвитку i мiстобудування Олена Шуляк, представники мiнiстерств i вiдомств, мiжнародних органiзацiй, лiдери бiзнесу.
Пiд час робочих панелей у межах заходу iшлося про поточнi виклики для галузi, координацiю зусиль для майбутньої вiдбудови України, тенденцiї, якi мають мiсце на ринку житлового будiвництва в умовах вiйни. Участь у фахових дискусiях узяли представники державних iнституцiй, якi реалiзують житловi програми, банкiв, забудовникiв та девелоперiв.
Микола Марчук виступив у блоцi "Виклики сучасного девелопменту: полiтика i прогнози", який модерував виконавчий директор КБУ Олександр Червак. Голова правлiння Держмолодьжитла поiнформував про житловi програми для громадян України, якi потребують пiдтримки держави, перспективи розвитку цих програм, їхнi потенцiальнi можливостi у вирiшеннi житлового питання українцiв сьогоднi та в повоєнних умовах.
Нагадавши, що Держмолодьжитло є державною фiнансовою установою на будiвельному ринку країни з найбiльш тривалою iсторiєю (фонд заснований 1994 р., за бiльш нiж 30 рокiв забезпеченi житлом 42594 сiм'ї), ключову увагу очiльник фонду придiлив проєкту "Житло для ВПО", що його реалiзують Держмолодьжитло i Мiнреiнтеграцiї за кошти гранту уряду Нiмеччини, що надаються через Банк KfW.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, саме цей проєкт сьогоднi реалiзується найбiльш активно i має великий попит серед цiльової аудиторiї. Пiд час першої фази програми 669 сiмей внутрiшнiх переселенцiв забезпеченi власним житлом на найбiльш вигiдних у нашiй державi умовах. Триває реалiзацiя другої фази, за пiдсумками якої ще понад 400 сiмей, що зазнали внутрiшнього перемiщення через вiйну, придбають власнi оселi.

Прочитано 20 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: