ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 07 жовтня 2024 16:00

У Днiпрi встановлюють новий свiтлофорний об'єкт

У Днiпрi на розi проїзду Олександра Гальченка та вул. Пресової на прохання мiсцевих встановлюють новий свiтлофорний об'єкт.

"Я дуже чекала на цi роботи. Автiвки летять на шаленiй швидкостi, страшно переходити дорогу. Та i самим автомобiлiстам, гадаю, буде зручнiше. Дякую", - каже днiпрянка Лiдiя, яка вже 2 роки мешкає в цьому районi.
У 2023 р. на цiй дiлянцi встановили бар'єрне огородження, через що стало незручно виїжджати з вул. Пресової. Отже новий свiтлофорний об'єкт допоможе врегулювати i рух транспорту.
"Зараз облаштовуємо асфальтнi дорiжки та вкладаємо тактильну плитку. Вже змонтовано 5 оцинкованих свiтлофорних опор. Потiм буде вiдновлено роботу 8 транспортних свiтлофорiв, стiльки ж пiшохiдних, буде зроблено LED-освiтлення, пандуси. Тож працюємо комплексно. Усi роботи будуть виконанi до кiнця жовтня", - зазначив Дмитро Герасимов, директор КП "Транспортна iнфраструктура мiста" Днiпровської мiськради.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, у липнi фахiвцi КП "Транспортна iнфраструктура мiста" реконструювали свiтлофорний об'єкт на розi Запорiзького шосе та пров. Джинчарадзе. Також цього року завершено будiвництво свiтлофорного об'єкта на дiлянцi Запорiзьке шосе - вул. Панiкахи на виїздi з мiста та на перехрестi Запорiзького шосе та вул. Високовольтної. Роблять все це задля безпеки як пiшоходiв, так i водiїв.

Прочитано 17 разів

Детальніше в цій категорії: « У Харковi буде шiсть пiдземних шкiл

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: