ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 11 жовтня 2024 14:00

В Тростянцi завершують вiдновлення двох п'ятиповерхiвок

Тростянець - мiсто в Сумськiй областi в 30 кiлометрах вiд росiйського кордону. У березнi 2022 р. Тростянець понад мiсяць був в окупацiї. Тодi багатоповерхiвки на вул. Благовiщенськiй, 53, та Нескучанськiй, 9, зазнали значних руйнувань.

Розпочали вiдновлення будинкiв у жовтнi 2023 р. На вул. Благовiщенськiй, 53, вже змонтували дверi та завершують утеплювати фасад будинку. Влаштовують стяжки в пiдвальному примiщеннi для облаштування укриття. Тинькують та проводять оздоблювальнi роботи у квартирах. Опоряджують пiдлогу в мiсцях загального користування та пiдключають електрощити до квартир. На черзi - благоустрiй прибудинкової територiї.
У будинку на вул. Нескучанськiй, 9, завершили монтувати металопластиковi конструкцiї. Утеплюють стiни фасаду та цокольну частину будинку. Завершують електромонтажнi роботи в пiдвальному примiщеннi.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, роботи тривають згiдно з графiком. Завершити повний комплекс вiдбудови планують до кiнця року. Вiдновлення будинкiв дасть можливiсть повернути нормальне життя та покращити умови проживання близько 90 сiмей.
Роботи з капiтального ремонту багатоквартирних будинкiв проводимо за кошти Фонду лiквiдацiї наслiдкiв збройної агресiї рф.

Прочитано 19 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: