ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Субота, 12 жовтня 2024 14:00

У Львовi бiля вiйськового госпiталю за грантовi кошти облаштували доступний сквер для мешканцiв району та пацiєнтiв

У Личакiвському районi, на перетинi вулиць Чернiгiвської та Севастопольської, облаштували доступний екопростiр для мешканцiв району та пацiєнтiв вiйськового госпiталю, що поруч. Тут вiдбулося вiдкриття мiнi-скверу. На вiдкриттi спiльно з мешканцями i пацiєнтами госпiталю висадили символiчне дерево - гледичiю, притаманну для українського Криму.

"Ще влiтку до нашої адмiнiстрацiї звернулось керiвництво Вiйськово-медичного клiнiчного центру Захiдного регiону щодо створення та облаштування доступного простору для пацiєнтiв та їхнiх родин. Адже емоцiйне розвантаження та комфортне спiлкування є однiєю iз складових одужання та адаптацiї. Пацiєнти медичного закладу, за можливостi, виходять за його межi - прогулятись, поспiлкуватись з вiдвiдувачами, побратимами чи сiм'єю", - розповiдає Юрiй Лукашевський, голова Личакiвської районної адмiнiстрацiї.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, територiально для облаштування такої локацiї пiдiйшов зелений простiр, розташований на перехрестi вулиць Севастопольської та Чернiгiвської. Вiдтак Личакiвська районна адмiнiстрацiя напрацювала та спiльно з громадською органiзацiєю "Громадська iнiцiатива Допоможемо разом" подала грантову заявку до Deutsche Gesellschaft fuer Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH на "Облаштування доступного та iнклюзивного екопростору для iнтеграцiї та комунiкацiї мешканцiв району, ВПО та пацiєнтiв госпiталю" на вул. Чернiгiвськiй - вул. Севастопольськiй у мiстi Львовi. Простiр облаштувала Личакiвська районна адмiнiстрацiя за позабюджетнi кошти. Профiнансувало роботи GIZ. Загальна вартiсть робiт - 433,7 тис. грн.
"Ми провели комплексний благоустрiй територiї, поремонтували тротуари, облаштували освiтлення, озеленення, встановили зручнi вуличнi меблi. Все облаштовано iз врахуванням особливостей простору та запиту користувачiв. Загалом площа облаштованої локацiї становить 270 кв. м.

Прочитано 14 разів

Детальніше в цій категорії: « У Польшi обговорили вiдбудову України

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: