ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 18 жовтня 2024 12:00

Полiклiнiка в Тростянцi майже готова до прийому пацiєнтiв

Тростянецька лiкарня надає допомогу близько 35 тис. мешканцiв - iз Тростянця та сусiдньої громади. У 2022 р., коли Тростянець понад мiсяць був в окупацiї, росiяни обстрiляли лiкарню мiнами й з танкiв, через що три корпуси зазнали серйозних руйнувань.

Розпочали вiдновлення лiкарнi в жовтнi 2023 р., аби мешканцi Тростянецької та сусiднiх громад змогли отримувати медичну допомогу.
У стацiонарному корпусi Служба вiдновлення та розвитку iнфраструктури у Сумськiй областi уже завершила утеплення фасадiв та облицювання плиткою ганкiв.
Полiклiнiка, яка зазнала значних руйнувань, майже готова до прийому пацiєнтiв. Кабiнети та мiсця загального користування вже частково облаштованi медичним обладнанням. В дитячому вiддiленi замiнили пошкодженi вiкна, дверi та вiтражi. Наразi облаштовують укоси.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, у дитячому вiддiленнi та полiклiнiцi пiдготували тепловi пункти. Утеплюють фасад полiклiнiки, переходу та дитячого вiддiлення. Далi за планом - ремонт покрiвлi мiж вiддiленнями.
Пiсля вiдновлення лiкарня буде сучасним та енергоефективним медичним закладом з комфортними умовами перебування пацiєнтiв та медичного персоналу.
Повний комплекс вiдбудови планують завершити до кiнця року. Вiдновлення Тростянецької мiської лiкарнi фiнансується Фондом лiквiдацiї наслiдкiв збройної агресiї. Вiн є одним iз ключових джерел фiнансування вiдбудови в областi.

Прочитано 46 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: